Arbetsmiljöutbildningar i Skellefteå 2020

Under 2020 kommer vi att erbjuda följande arbetsmiljöutbildningar i Skellefteå och vi ser fram emot att kunna hjälpa företag och organisationer på plats. Genom att vi kommer till er, eller till en ort nära er, så sparar ni tid och pengar och tillsammans så minskar vi resandet och därmed klimatpåverkan.

Våra arbetsmiljöutbildningar i Skellefteå

Arbetsmiljökunskaper

Som arbetsgivare har man skyldighet att säkerställa att alla i ens organisation har rätt arbetsmiljökunskaper men för chefer och arbetsledare så ställs det högre krav. Säkerställ att ni har rätt arbetsmiljökunskaper. Vill ni ha hjälp med att kartlägga vilka behov ni har när det gäller utbildningar så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

Andra orter

Har ni en spridd verksamhet så kan vi hjälp er då vi inte bara erbjuder arbetsmiljöutbildningar i Skellefteå utan vi verkar över hela landet. För att se alla andra 30 orter som vi erbjuder utbildningar på, klicka på utbildningen ni är intresserade av och scrolla ned till bokningsformuläret. Naturligtvis så kan vi hålla företagsanpassade utbildningar över hela landet. Kontakta oss så hjälper vi er.

Som en del av vårt miljöarbete så planterar vi fem träd för varje deltagare som väljer att gå en öppen arbetsmiljöutbildning i Skellefteå med oss.

Dela Innehållet