fbpx

eWork On Roads 1.1, 1.2 and 1.3 (1/2 day)


Kursbeskrivning

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter: - Allmänt om vägarbeten. - V3 principen. - Tillåtna vägmärken på fordon, dess funktion och handhavande. - Lykto på fordon. - Grundläggande bestämmelser i arbetsmiljölagen och föreskrifter. - Riskanalys. - Regler för förare av väghållningsfordon. - Förare av fordon med skyddsfunktion på motorvägar. - Arbetsmetoder.


Du har 180 dagar på dig att slutföra denna utbildning från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifter. Under de 180 dagarna kan du logga in och göra om webbutbildningen så många gånger du vill. Utbildningen tar ca 2 - 6 timmar att genomföra beroende på tidigare utbildning, datavana och arbetslivserfarenhet.
Efter godkänt test kan du skriva ut ditt utbildningsbevis direkt.


Målet med kursen

Deltagaren ska förstå vad det egna beteendet betyder för säkerheten. - Deltagaren ska kunna utrusta och utmärka sitt eget fordon samt ha kunskap om var och hur fordonet ska placeras för att uppnå optimal säkerhet och bästa tänkbara arbetsmiljö. - Deltagaren ska kunna identifiera risker och hitta lösningar för att skapa en säker arbetsplats.


Målgrupp

Arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om vägarbeten på allmänna vägar, oavsett om det är byggande, underhåll eller drift.


FörkunskapskravTid

1 dag, 00:00 – 23:59


Prisinformation

1 995 SEK exkl. momsKommande starter

Dela Innehållet