Vi slår ett slag för miljön

För oss på KOMPETENSUTVECKLA.SE är det inte bara arbetsmiljön som är prioriterad utan även miljön är det. Genom att kunna erbjuda utbildningar på 30 orter i landet så minskar vi resandet tillsammans. Miljöpåverkan blir mindre om en av våra handledare kommer till er än att ni ska skicka flertalet medarbetare över hela landet. Samtidigt så kan de företag som anlitar oss också hålla kostnaderna nere då de slipper stå för resor, hotell, traktamente m.m.

För att ytterligare minska vår klimatpåverkan så kommer vi tillsvidare, genom VI- skogen, plantera fem träd för varje person som går en utbildning hos oss. Genom att göra det så bekämpar vi, tillsammans med er, klimatpåverkan och fattigdom. Anlita oss för en bättre arbetsmiljö och miljö.

Vi erbjuder i dagsläget utbildningar på följande orter:

Jönköping, Linköping, Sveg, Umeå, Luleå, Älvsjö Stockholm, Bromma Stockholm, Göteborg, Växjö, Norrköping, Örnsköldsvik, Uppsala, Kalmar, Borlänge, Karlstad, Falun, Malmö, Piteå, Örebro, Helsingborg, Linköping, Gävle, Söderhamn, Kiruna, Västerås, Sundsvall, Skellefteå, Visby och Östersund.

Naturligtvis så kan vi hålla företagsanpassade utbildningar över hela landet. Kontakta oss så hjälper vi er.

Dela Innehållet