BAM

Bättre Arbetsmiljö, 2 dagar

Sveriges största och populäraste arbetsmiljöutbildning. BAM är framtagen av LOSvenskt Näringsliv och PTK. BAM ger ett helhetsperspektiv på arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete och speglar parternas gemensamma syn på vad som är en grundläggande kunskapsnivå gällande arbetsmiljö. BAM är den utbildning som Arbetsmiljöverket brukar rekommendera att personer med arbetsmiljöansvar går. BAM - Bättre Arbetsmiljö är en perfekt utbildning för chefer, arbetsledare och skyddsombud samt för dem som i sin yrkesroll har behov av att veta hur arbetsmiljöfrågor ska hanteras. Inga förkunskaper krävs.

Här kan du se vad våra tidigare deltagare tyckte om utbildningen.

Syftet med utbildningen är att.

Deltagaren skall få grundläggande arbetsmiljökunskaper och en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda i arbetsmiljöfrågor bör fungera.

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

• Hur deltagarna skall kunna samverka i arbetsmiljöfrågor på arbetsplatsen.

• Hur deltagaren skall kunna undersöka risker och medverka till att genomföra förebyggande insatser för att uppnå en bra arbetsmiljö.

• Hur deltagaren skall kunna följa och överblicka sambandet mellan en bra arbetsmiljö och verksamhetens utveckling.

• Hur deltagaren skall kunna söka vidare information och kunna omsätta den i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras.

Ort

Utbildningen ges på följande orter: Jönköping, Linköping, Umeå, Luleå, Stockholm, Göteborg, Norrköping, Örnsköldsvik, Uppsala, Kalmar, Karlstad, Falun, Malmö, Örebro, Helsingborg, Gävle, Västerås, Sundsvall, Skellefteå, Visby och Östersund.

Utbildningens längd

2 dagar. Vi erbjuder också 3 dagar och 5 dagar.

I priset ingår

Kursmaterial, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt kursintyg efter genomförd utbildning.

Boka

Fyll i formuläret nedan, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi er. Här hittar ni alla våra lärarledda utbildningar.

 

Pris 7 500 SEK exklusive moms/pers.


 

Våra utbildare är certifierade av Prevent.

Boka kurs här

Dela Innehållet