fbpx

NY UTBILDNING!!! ESA INSTRUERAD PERSON (1/2 dag)

Är ni i behov av att utbilda er personal?

Ny utbildning som vänder sig till er som inte är elfackkunniga men som ska utföra arbeten där det finns elektrisk fara. Exempel på icke elektriskt arbete är byggnadsarbeten, målningsarbeten, gräsklippning, rengöring, service- eller underhållsarbeten. Kursen eESA INSTRUERAD PERSON ersätter tidigare ESA Tillträde.

Utbildningen utgår ifrån publikationen ESA Instruerad person som är ett utdrag ur ESA Grund och ESA Arbete och efter kursen så ska deltagarna ha en bättre förståelse för föreskrifterna om säkert elarbete så att de ska kunna arbeta på ett säkert sätt i miljöer där elektriska risker kan uppstå och förbygga el-olycksfall.

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • Elfaran
  • Riskhantering
  • Säker kommunikation
  • Planering och utförande av arbete

SOMMARERBJUDANDE
Just nu så erbjuder vi 25% rabatt på alla våra onlineutbildningar, både de lärarledda och de streamade videoutbildningarna. Passa på att höj er kompetens i och säkerställ att ni uppfyller de krav som ställs på er.
Bokningen måste ske före den 31:a augusti och utbildningen genomföras under 2021. Uppge bokningskod SOMMAR2021 när ni bokar.

VÅRA LÄRARLEDDA ONLINEUTBILDNINGAR

VÅRA STREAMADE ONLINEUTBILDNINGAR

 Kom ihåg att vi är godkända utbildningsanordnare åt AFA Försäkring vilket innebär att ni också kan få upp till 70% av kostnaden i stöd för de flesta av våra utbildningar.

Är ni fler än fem?

Är ni fler än fem som behöver utbildning eller är ni intresserade av en företagsanpassad utbildning för hela eller delar av företaget, kanske i era egna lokaler eller online via ZOOM eller Teams, kontakta oss så lämnar vi gärna en offert på detta, kontakta någon av våra säljare.
Förutom att hjälpa er med utbildning av personal så kan vi även hjälpa er med att ta fram ett ledningssystem för arbetsmiljöarbetet eller upprätta en arbetsmiljöplan.

Dela Innehållet