fbpx

ARBETSMILJÖUTBILDNING ÖSTERSUND

BAM - Bättre Arbetsmiljö erbjuder en innovativ arbetsmiljöutbildning i Östersund, skräddarsydd för att främja en säker och produktiv arbetsplats. Vår eftertraktade utbildning riktar sig till chefer, skyddsombud och andra nyckelpersoner inom arbetsmiljöarbetet. Ytterligare ger BAM dem avgörande kunskaper för aktiv hantering av arbetsmiljöfrågor.

Varför välja BAM i Östersund?

Vår utbildning ger en djup förståelse för både fysiska och psykosociala aspekter av arbetsmiljön, vilket skapar en trygg och hälsosam arbetsplats. Oavsett om du är ny eller vill uppdatera dina kunskaper, välkomnar vi dig att delta.

Varför är BAM Sveriges ledande arbetsmiljöutbildning?

Vi bygger vår utbildning på en bred konsensus från olika aktörer inom arbetsmarknaden. Dessutom är det vanligt att Arbetsmiljöverkets inspektörer ofta rekommenderar den. Detta bekräftar utbildningens relevans och pålitlighet. Dessutom välkomnar BAM alla som strävar efter att skapa trygga och hälsosamma arbetsmiljöer.

BAM i Östersund

Genom att erbjuda utbildning i Östersund ökar vi tillgängligheten för yrkesverksamma i regionen och erbjuder praktiska och relevanta verktyg som möter deras specifika behov inom arbetsmiljöområdet. För ytterligare orter klicka här.

Vad kan du förvänta dig av BAM?

Vår metod kombinerar teori med praktiska exempel och livliga diskussioner för en engagerande inlärningsmiljö. Oavsett din erfarenhet, är du välkommen att delta - inga förkunskaper krävs. Genom att aktivt delta i vår arbetsmiljöutbildning erhåller du ett officiellt kursintyg som bekräftar din kompetens inom området.

Vi förbättrar din kompetens

Med vårt kursintyg kan du bevisa din kompetens och göra verklig skillnad både på din arbetsplats och i samhället.

Att söka efter stöd hos AFA-försäkring

Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven kan ni få upp till 90% av utbildningskostnaden subventionerad genom ett projekt som drivs av LO, Svenskt Näringsliv samt PTK. Utbildningen vänder sig till bland annat chefer, skyddsombud och arbetsmiljöombud som måste få kunskaper om arbetsmiljölagstiftningen, systematiskt arbetsmiljöarbete samt roller och ansvar m.m.

För mer information om stödet, för vad det gäller samt vilka som omfattas av det finns på AFA- Försäkrings hemsida

 

BOKA ARBETSMILJÖUTBILDNING ÖSTERSUND

Arbetsmiljöutbildning Östersund
Dela Innehållet