VI ERBJUDER SVERIGES POPULÄRASTE ARBETSMILJÖUTBILDNING

BAM - BÄTTRE ARBETSMILJÖ

GRUNDUTBILDNINGEN FÖR CHEFER OCH SKYDDSOMBUD

Vi vill att alla som har behov ska ha möjlighet att gå denna grundutbildning i arbetsmiljökunskap så därför så erbjuder vi ett flertal olika möjliga sätt att göra det på.

  • BAM - Bättre Arbetsmiljö (2 dagar) är den klassiska klassrumsutbildning där vi träffas fysiskt och vi erbjuder utbildningen på cirka 30 orter i landet.
  • BAM Online (2 dagar) är samma utbildning men ges då via ZOOM eller TEAMS.
  • eBAM är en BAM- utbildning på distans där deltagaren via video och självstudier inhämtar kunskapen som sedan styrks via en examination.

Tack vare ett samarbete mellan LO, Svenskt Näringsliv och PTK så finns det möjlighet, om man har kollektivavatal, att ansöka om stöd med upp till 70% av kostnaden. Ansökan gör man hos AFA Försäkring och mer info hittar ni hos oss.

 

BAM - Bättre arbetsmiljö utbildning

NY UTBILDNING, ATT LEDA ANDRA UTAN ATT VARA CHEF

Utbildningen är framtagen för dig som har en ledarroll utan formellt personalansvar.
Målet med kursen är att du ska utvecklas i din roll som ledare, få nya metoder och färdigheter och stärka ditt självförtroende.
Under två effektiva dagar kommer du att lära dig om olika ledarstilar och få insikt i vad du har för styrkor och utvecklingsområden inom ditt ledarskap. Du lär dig även hur du ska kommunicera för att skapa engagemang i ditt team och få till en god gruppdynamik.

VÅRA MEST POPULÄRA UTBILDNINGAR JUST NU

Behöver ni ha de grundläggande kunskaperna för att bedriva ett väl fungerande arbetsmiljöarbete?
Byggherren ska utse en lämplig BAS P och en lämplig BAS U. Är ni lämpliga? Gå vår utbildning och skaffa kompetensen
Dela Innehållet