fbpx
Play Video

BAM - BÄTTRE ARBETSMILJÖ

(2 dagar)

Om BAM - Bättre Arbetsmiljö

Sveriges populäraste arbetsmiljöutbildning och det som brukar anses vara den stora grundutbildningen inom arbetsmiljö. BAM - Bättre Arbetsmiljö hittar ni här. Utbildningen ger ett helhetsperspektiv på arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete och speglar arbetsmarknadens parters gemensamma syn på vad som är en grundläggande kunskapsnivå gällande arbetsmiljö. BAM är den utbildning som Arbetsmiljöverkets inspektörer brukar rekommendera att personer med arbetsmiljöansvar går för att få grundläggande arbetsmiljökunskaper.

BAM - Bättre Arbetsmiljö är en perfekt utbildning för chefer, arbetsledare och skyddsombud samt för dem som i sin yrkesroll har behov av att veta hur arbetsmiljöfrågor ska hanteras. Under utbildningen kommer deltagarna att lära sig om både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön samt hur man kan arbeta för att förbättra dessa. Inga förkunskaper krävs.

Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring

Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden subventionerad.

Syftet med BAM

Deltagaren skall få grundläggande arbetsmiljökunskaper och en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda i arbetsmiljöfrågor bör fungera.

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • SAM - Systematiskt Arbetsmiljöarbete.
  • OSA - Organisatorisk och social arbetsmiljö.
  • Hur deltagarna skall kunna samverka i arbetsmiljöfrågor på arbetsplatsen.
  • Hur deltagaren ska kunna undersöka risker och medverka till att genomföra förebyggande insatser för att uppnå en bra arbetsmiljö.
  • Deltagaren ska även kunna följa och överblicka sambandet mellan en bra arbetsmiljö och verksamhetens utveckling.
  • Hur deltagaren ska kunna söka vidare information och kunna omsätta den i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

Målgrupp BAM - Bättre Arbetsmiljö

Utbildningen vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning.

Ort

Utbildningen ges på följande orter: Jönköping, Linköping, Sveg, Umeå, Luleå, Stockholm, Göteborg, Växjö, Norrköping, Örnsköldsvik, Uppsala, Kalmar, Borlänge, Karlstad, Falun, Malmö, Piteå, Örebro, Helsingborg, Linköping, Gävle, Söderhamn, Kiruna, Västerås, Sundsvall, Skellefteå, Visby och Östersund.

Utbildningens längd

Den här BAM- utbildningen är 2 dagar. Vi erbjuder också BAM- utbildningen på 3 dagar och 5 dagar. Titta vad ert kollektivavtal kräver.

I priset ingår

Kursmaterial, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt kursintyg efter genomförd utbildning.

Boka BAM

Klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Bokningsvillkor

Det finns möjlighet att gå BAM - Bättre Arbetsmiljö som öppen onlineutbildning via ZOOM. Ett bra alternativ som ger dig möjlighet till diskussion och frågor.

 

Pris 7 900 SEK exklusive moms/ pers.

 

Våra utbildare är certifierade av Prevent.

kompetensutveckla id06
Dela Innehållet