fbpx
Quartz dust

eQUARTZ DUST - WEB COURSE

(1/2 day)

Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring

Har ni kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 90% av kostnaden för vissa arbetsmiljöutbildningar subventionerad via en arbetsmiljösatsning som LO, PTK och Svenskt Näringsliv står bakom. Ansökan görs hos AFA Försäkring.

Om kursen eQuartz Dust

Den engelska webbutbildningen eQuartz Dust (eKvartsdamm) är en utbildning för de som behöver få kunskaper om riskerna och hur man förebygger dem när man arbetar med kvartshaltigt material och föredrar att genomföra utbildningen på engelska.

Detta förekommer för dig som arbetar med krossning, brytning, hantering av sten, slipning, bilning eller borrning i betong, tegel, murbruk och puts.

Det är också vanligt vid stenläggning, rivningsarbeten och arbete i tunnlar.

Kursen Quartz Dust behandlar framförallt följande punkter:

  • Grundläggande arbetsmiljökunskap om fysiska, psykiska och sociala faktorer
  • Lagar och regler
  • Personlig skyddsutrustning
  • Riskmoment
  • Andningskydd
  • Osynliga faror
  • Förberedelser och genomförande
  • Härdplast
  • Asbest

Du har 180 dagar på dig att slutföra denna utbildning från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifter. Under de 180 dagarna kan du logga in och göra om webbutbildningen så många gånger du vill. Utbildningen tar ca åtta timmar att genomföra beroende på tidigare utbildning, datavana och arbetslivserfarenhet.
Efter godkänt test så kan du skriva ut ditt utbildningsbevis direkt.

Målgrupp

Quartz Dust vänder sig främst till engelsktalande som utsätts för kvartshaltigt damm, vanligtvis de flesta inom byggbranschen.Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Ort

Utbildningen är en streamad digital distansutbildning på engelska som kan genomföras på valfri ort när det passar kursdeltagaren. Efter bokning har deltagare 180 dagar på sig att genomföra utbildningen.

Utbildningens längd

4 timmar

I pris för Quartz Dust ingår

Kursintyg som kan skrivas ut direkt efter genomförd godkänd utbildning.

Boka Quartz Dust

För att boka kursen, Quartz Dust klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi er.

Bokningsvillkor

Om du istället är intresserad i att gå den här kursen på svenska hittar du den här.

Pris 2495 SEK exklusive moms/pers.

 

Dela Innehållet