fbpx

ARBETSMILJÖUTBILDNING NORRKÖPING

BAM - Bättre Arbetsmiljö erbjuder en nyskapande arbetsmiljöutbildning i Norrköping för att främja en säker och produktiv arbetsplats. Vår uppskattade utbildning riktar sig till chefer, skyddsombud och andra nyckelpersoner inom arbetsmiljöarbetet. Dessutom ger BAM dem vitala kunskaper för aktiv hantering av arbetsmiljöfrågor.

Varför välja BAM i Norrköping?

Vår utbildning ger en djup förståelse för både fysiska och psykosociala aspekter av arbetsmiljön, vilket skapar en trygg och hälsosam arbetsplats. Oavsett om du är ny eller vill uppdatera dina kunskaper, välkomnar vi dig att delta.

Vad gör BAM till den främsta arbetsmiljöutbildningen i Sverige?

Vi bygger vår utbildning på en bred konsensus från olika aktörer inom arbetsmarknaden. Det är även vanligt att Arbetsmiljöverkets inspektörer rekommenderar den. Detta styrker utbildningens relevans och pålitlighet. Dessutom välkomnar BAM alla som arbetar för att skapa trygga och hälsosamma arbetsmiljöer.

BAM i Norrköping

Genom att erbjuda utbildning i Norrköping ökar vi tillgängligheten för yrkesverksamma i regionen och erbjuder praktiska och relevanta verktyg som möter deras specifika behov inom arbetsmiljöområdet. För ytterligare orter klicka här.

Vad kan du förvänta dig av BAM?

Vår metod kombinerar teori med praktiska exempel och livliga diskussioner för en engagerande inlärningsmiljö. Oavsett din erfarenhet, är du välkommen att delta - inga förkunskaper krävs. Genom att aktivt delta i vår arbetsmiljöutbildning erhåller du ett officiellt kursintyg som bekräftar din kompetens inom området.

Vi styrker din kompetens

Genom vårt kursintyg kan du verifiera din kompetens och göra betydande skillnad både inom din arbetsplats och samhället i stort.

Söka efter stöd hos AFA-försäkring

Om ditt företag har kollektivavtal och uppfyller kraven, kan du dra nytta av upp till 90% subventionering av utbildningskostnaden genom ett projekt som drivs av LO, Svenskt Näringsliv och PTK. Utbildningen är avsedd för chefer, skyddsombud och arbetsmiljöombud som behöver fördjupa sina kunskaper inom arbetsmiljölagstiftningen, systematiskt arbetsmiljöarbete och deras specifika roller och ansvar. För ytterligare information om stödet, vad det innebär och vilka som är berättigade, besök AFA-Försäkrings hemsida.

 

BOKA ARBETSMILJÖUTBILDNING NORRKÖPING

Arbetsmiljöutbildning Norrköping
Dela Innehållet