Nu lanserar vi några av våra populäraste utbildningar som lärarledda webbutbildningar. Deltagarna kommer att delta som vanligt och kunna interagera med varandra, ställa frågor till handledaren m.m. Vi kommer att fortsätta med våra vanliga fysiska utbildningar och detta kommer att bli ett komplement. Det finns många fördelar med denna lösning, miljöpåverkan blir mindre, flexibiliteten ökar, resekostnaderna minskar och i dessa coronatider så kan vi erbjuda att alternativ för dem som är oroliga eller utgör en riskgrupp. De utbildningar som vi kommer att erbjuda är:

BAM (Bättre Arbetsmiljö) online, 2 dagar

BAS P/U (Byggarbetsmiljösamordnarutbildning) online, 1 dag

BAS P/U (Byggarbetsmiljösamordnarutbildning) online, 2 dagar

I och med detta så kommer vi också att erbjuda företagsanpassade utbildningar som lärarledda via videolänk samt som blended learning utbildningar. Kontakta oss för mer information.

Vi rekommenderar att deltagarna använder sig av en dator med en ordentlig skärm, framförallt ur ett ergonomiskt perspektiv så är detta det allra bästa. Headset/ hörlurar är också att föredra och en bra och stabil internetuppkoppling.

Det ska bli spännande att dra igång med detta. Det kommer inte att passa alla men vi vill vara er flexibla samarbetspartner och erbjuda er denna lösning. Mikael Danielsson, VD
AB Kompetensutveckla i Sundsvall

Dela Innehållet