fbpx
basutbildning på engelska

eBAS P/U - WEB COURSE

(1 day)

Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring

Har ni kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden för basutbildningen på engelska subventionerad via en arbetsmiljösatsning som LO, PTK och Svenskt Näringsliv står bakom. Ansökan görs hos AFA Försäkring.

Om kursen BAS P/U - Web Course

Denna kurs ger er den kunskap som idag är lagstadgad för er inom byggbranschen. Den ger er dessutom den ”tyngd” och seriositet som de flesta beställare/byggherrar idag kräver för att få lämna offert. BAS P/U - Web Course är en basutbildning på engelska som ges på distans vilket innebär att ni kan gå den när det passar er vart ni vill.

Syftet med kursen BAS P/U

Deltagarna ska få de grundläggande kunskaper som krävs för att kunna agera som BAS P och U för ett bygg- eller anläggningsarbete. Kursen ökar också förståelsen för rollen byggarbetsmiljösamordnaren och är lämplig för beställare och inköpsansvarige.

Utbildningen BAS P/U behandlar framförallt följande punkter:

  • Byggarbetsplatsens utformning
  • Arbetsmiljöverkets föreskrifter om byggnads- och anläggningsarbete
  • Byggherre- och projekteringsansvar
  • Ansvar för BAS P och BAS U och entreprenörer
  • Upprättande av arbetsmiljöplan, förhandsanmälan och andra dokument

Målgrupp för BAS P/U

Kursen vänder sig till er som skall arbeta som BAS P eller BAS U samt alla som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur byggarbetsmiljösamordningen på en byggarbetsplats skall gå till, såsom chefer, arbetsledare, skyddsombud, byggherrar, beställare mfl. Utbildningen är en basutbildning på engelska som fokuserar på rollerna byggherre och byggarbetsmiljösamordnare och ställer krav på att man sedan tidigare har gedigna arbetsmiljökunskaper.

Förkunskapskrav

BAM- utbildning eller motsvarande. Goda arbetsmiljökunskaper.

Ort

Utbildningen är en streamad digital distansutbildning som kan genomföras på valfri ort när det passar kursdeltagaren. Efter bokning har deltagare 180 dagar på sig att genomföra utbildningen.

Utbildningens längd

1 dag

I priset för basutbildningen på engelska ingår

Kursintyg som kan skrivas ut direkt efter genomförd utbildning och är ett viktigt dokument för att ni ska kunna styrka er kompetens både för myndigheter och beställare.

Boka eBAS P/U - Web Course

Klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi er.

Bokningsvillkor

Om du istället är intresserad i att gå den här kursen på svenska hittar du den här.

Pris 4090 SEK exklusive moms/pers.

 

Dela Innehållet