BAM

Bättre Arbetsmiljö (5 dagar)

Sveriges populäraste arbetsmiljöutbildning, (BAM) Bättre Arbetsmiljö, är framtagen av LOSvenskt Näringsliv och PTK. BAM ger ett helhetsperspektiv på arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete och speglar parternas gemensamma syn på vad som är en grundläggande kunskapsnivå gällande arbetsmiljö. BAM är den utbildning som Arbetsmiljöverket brukar rekommendera att personer med arbetsmiljöansvar går. Det är även en perfekt utbildning för dem som ska verka som skyddsombud. Inga förkunskaper krävs.

Syftet med utbildningen är att:
Deltagaren skall få grundläggande arbetsmiljökunskaper och en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda i arbetsmiljöfrågor bör fungera. Kursen vänder sig till er som via kollektivavtalet har krav på att gå 5 dagar BAM- utbildning.

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

Hur deltagarna skall kunna samverka i arbetsmiljöfrågor.
Hur deltagaren skall kunna undersöka risker och medverka till att genomföra förebyggande insatser.
Deltagaren skall kunna följa och överblicka sambandet mellan en bra arbetsmiljö och verksamhetens utveckling.
Hur deltagaren skall kunna söka vidare information och kunna omsätta den i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

Målgrupp
Chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras och som via kollektivavtalet har krav på att gå 5 dagar BAM- utbildning.

Ort
Utbildningen kan ges över hela landet och även på plats i era lokaler. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er.

Utbildningens längd
5 dagar och ges endast som företagsanpassad med ett minimum av 5 deltagare. Vi erbjuder också öppna utbildningar på 2 dagar och 3 dagar.

Boka
Klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi er.

Vill du gå denna utbildning Lärarledd online via Webben. Ett bra alternativ som ger möjlighet till diskussion och frågor.

 

Pris 57 500 SEK exklusive moms för fem pers.

Minimum 5 personer. Större grupper offereras, kontakta oss så hjälper vi er.
Utbildningen hålls på valfri ort eller på ert företag
.

 

Våra utbildare är certifierade av Prevent.

Dela Innehållet