fbpx
chef

NY SOM CHEF - LÄRARLEDD WEBBUTBILDNING

Gå kursen via ZOOM och gör dig redo för din nya chefsroll

(2 dagar)

Om utbildningen Ny Som Chef - Lärarledd Webbutbildning

Vi har ingått ett samarbete med Confex och kan nu erbjuda en av marknadens mest meriterade kurs via ZOOM för dig som är nybliven chef. I din roll som chef kommer du att få högre krav på dig än tidigare och att du kommer att ställas inför nya frågeställningar och nya utmaningar.

Denna kurs kommer ge dig verktyg som gör att du blir mer säker och trygg i din nya roll. Du kommer att få lära dig hur du använder kommunikation och motivation för att hantera de utmaningar och svåra situationer som kan uppstå.

Syftet med utbildningen Ny Som Chef - Lärarledd Webbutbildning

Att bli chef kan förändra relationen till dina medarbetare och kursen förbereder dig på hur du ska hantera denna omställning och hur du ska sköta känsliga frågor som t.ex omplacering eller samarbetsproblem. Kursen kommer också ge dig kunskaper om hur du hanterar stress och psykisk ohälsa både för dig själv men också för dina medarbetare.

Efter avslutad kurs kommer du ha fått de verktyg och insikter som krävs för att tackla din nya roll på ett framgångsrikt sätt.

Utbildningen Ny Som Chef - Lärarledd Webbutbildning behandlar framförallt följande punkter:

  • Bli trygg som ledare
  • Praktiska kunskaper för att klara av ledarrollens utmaningar
  • Förstå motivation och hur du motiverar andra
  • Praktiska kunskaper i att hantera och förebygga stress och psykisk ohälsa
  • Lära dig leda tidigare kollegor
  • Praktiska råd som hjälper dig att klara konflikter och medarbetardialoger

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har fått ett utökat ansvar och är nybliven chef eller har upp till två års erfarenhet i rollen.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Ort

Videolänk

Utrustning

Vi rekommenderar att deltagarna använder sig av en dator med en ordentlig skärm, framförallt ur ett ergonomiskt perspektiv så är detta det allra bästa. Headset/ hörlurar är också att föredra och en bra och stabil internetuppkoppling.

Utbildningens längd

2 dagar

Kursintyg för utbildningen Ny Som Chef - Lärarledd Webbutbildning

Efter att kursen är genomförd kommer du att få möjligheten till att genomföra en examen som vid godkänt resultat leder till ett certifikat.

Övrigt

Denna kurs genomförs i samarbete med Confex och utbildningen är certifierad genom standarden DNV-ST-0008- Certfied Learning Programmes. Detta är en dokumenterad trygghetsstämpel som är framtagen av certifieringsorganet DNV. Genom denna certifiering kan du som deltagare vara säker på att kursens innehåll håller högsta kvalitet och relevans.

Boka Ny Som Chef - Lärarledd Webbutbildning

Klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Bokningsvillkor

Pris 15 995 SEK exklusive moms/pers.

Dela Innehållet