fbpx
BAM – Knowledge Test

eBAM – KNOWLEDGE TEST

Ett digitalt kunskapstest av dina grundläggande arbetsmiljökunskaper

Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring

Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden subventionerad via ett samarbete mellan LO, PTK och Svenskt Näringsliv. Ansökan om stöd görs till AFA Försäkring. Mer information finns här.

Om BAM Knowledge Test

Detta är ett digitalt kunskapstest som vänder sig till dig som behöver stämma av dina grundläggande arbetsmiljökunskaper utifrån de kunskapsmål som är formulerade för vår BAM- utbildning.

Testet innehåller 37 frågor och för att bli godkänd behöver du ha svarat rätt på 80 procent av frågorna. Efter att du blivit godkänd får du ett kursintyg som kan användas för att styrka din arbetsmiljökompetens.

Syftet med BAM Knowledge Test

Stämma av arbetsmiljökunskaperna. Detta test ersätter inte en utbildning men om man tidigare gått en BAM- utbildning kan ett avklarat prov styrka ens kompetens inom arbetsmiljöområdet.

Kunskapstestet inriktar sig främst på följande punkter:

Målgrupp

BAM Knowledge Test vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av att kunna styrka sin arbetsmiljökompetens och som hellre gör provet på engelska än svenska.

Förkunskapskrav

Bör ha gått BAM utbildning.

Ort

Kunskapstestet gör man online i vår utbildningsportal.

Utbildningens längd

2 timmar

I priset för BAM – Knowledge Test ingår

Kursintyg efter genomförd utbildning som kan användas för att styrka kompetensen.

Boka

Du har 180 dagar på dig att slutföra BAM Knowledge Test från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifter. Under de 180 dagarna kan du logga in och göra om kunskapstestet så många gånger du vill. Efter godkänt test kan du direkt skriva ut ditt utbildningsbevis direkt.

Klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi er. Här hittar ni alla våra lärarledda utbildningar.

Bokningsvillkor

Pris 1295  SEK exklusive moms/ pers.

Dela Innehållet