fbpx
Ny som chef - lärarledd

NY SOM CHEF

Gå kursen som snabbt gör dig redo för din nya chefsroll

(2 dagar)

Om utbildningen Ny Som Chef

Vi har ingått ett samarbete med Confex och kan nu erbjuda en av marknadens mest meriterade kurs för dig som är nybliven chef. Att vara chef innebär att du har högre krav på dig än tidigare och att du ställs inför nya problemställningar och utmaningar.

Denna kurs stärker ditt självförtroende och ger dig verktyg som gör att du blir mer säker och trygg i din nya roll. Du kommer att lära dig hur du använder kommunikation och motivation för att hantera de utmaningar och svåra situationer som kan uppstå.

Syftet med utbildningen Ny Som Chef

Att bli chef kan förändra relationen till dina medarbetare och kursen förbereder dig på hur du ska hantera denna omställning och hur du ska sköta känsliga frågor som uppsägelse, omplacering, eller samarbetsproblem. Kursen ger dig också kunskaper om hur du hanterar stress och psykisk ohälsa för dig själv och dina medarbetare.

Efter avslutad kurs kommer du ha fått de verktyg och insikter som krävs för att tackla din nya roll på ett framgångsrikt sätt.

Utbildningen Ny Som Chef behandlar framförallt följande punkter:

  • Bli trygg som ledare.
  • Praktiska kunskaper för att klara av ledarrollens utmaningar.
  • Förstå motivation och hur du motiverar andra.
  • Praktiska kunskaper i att hantera och förebygga stress och psykisk ohälsa.
  • Lära dig leda tidigare kollegor.
  • Praktiska råd som hjälper dig att klara konflikter och medarbetardialoger.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har fått ett utökat ansvar och är nybliven chef eller har upp till två års erfarenhet i rollen.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning.

Ort

Göteborg, Malmö och Stockholm

Utbildningens längd

2 dagar

I priset för utbildningen Ny Som Chef ingår

Kursmaterial, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika. Efter att kursen är genomförd kommer du att få möjligheten till att genomföra en examen som vid godkänt resultat leder till ett certifikat.

Övrigt

Denna kurs genomförs av Confex och är certifierad genom standarden DNV-ST-0008- Certfied Learning Programmes. Detta är en dokumenterad trygghetsstämpel som är framtagen av certifieringsorganet DNV. Genom denna certifiering kan du som deltagare vara säker på att kursens innehåll håller högsta kvalitet och relevans.

Boka Ny Som Chef

Klicka på knappen boka och fyll i formuläret, använd chatten eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Bokningsvillkor

Pris 16 995 SEK exklusive moms/pers.

Dela Innehållet